Ao Nang hotel og information

Ao Nang et dejligt sted i Krabi, som byder på strand og gode oplevelser

Ao Nang er et populært sted, når der snakkes om ferie i Krabi. Ao Nang giver mulighed for at være ved stranden og frem for at komme til nogle af verdens flotteste strande på kort tid. Ao Nang er et stille og hyggeligt sted, som er ret turist præget. Her finder du flere dejlige hoteller helt ved stranden og hoteller væk fra stranden med pool. Der er i Ao Nang hoteller til enhvers pengepung og du kan overnatte på et ganske fint 3-4 stjernet hotel med pool for omkring 150 til 300 kr. Du kan opleve i højsæsonen januar-februar, at priserne er højere og her gælder det også om at bestille i ordentlig tid. Holder du ferie i Ao Nang vil du få en rigtig dejlig oplevelse og det er et perfekt sted for en rigtig god ferie. Masser af oplevelser og muligheder, så det ikke bliver en kedelig ferie.

Se hoteller i Ao Nang

Ao nang information

Når folk snakker om de har været på ferie i Krabi, så kan det meget vel have været ved Ao Nang som ligger i Krabi provinsen, ca. 20 km fra Krabi by. Ao Nang er en rigtig turist by, hvor du også finder en ganske udmærket strand. Selve Ao Nang er ikke ret stort og byen består af en vej som kører ned til stranden fra nord, vejen går så lang med stranden i ca. 1 km og så op igen. Langs hele vejen der går langs stranden finder du små turist butikker med souvenir, badeting, skræddere osv. det er rigtig turist præget, men ikke nødvendigvis en dårlig ting. Du finder ingen centre eller store supermarkeder i Ao Nang. Lang vejen og stranden finder du også rigtig mange restaurenter, her finder du rigtig god mad og priserne vil du helt sikkert kunne lide. På disse restaurenter er der et godt udvalg af thailansk og selvfølgelig også vestlig turist mad. Spiser du fisk, så bør de helt sikkert prøve det på en af restaurenterne, her får du dejlig fisk, som ikke bliver meget friskere.

Der er også en udmærket strand ved Ao Nang dette er ikke en af de aller bedste. Sandet er ikke dejlig hvidt og vandet er heller ikke flot turkis, men langs med hele stranden kan du finde sejlture til de smukkeste strande. For ikke ret mange penge kan du blive sejlet til nogle af de omkringliggende øer og her finder du strande som du kun troede at se på postkort.

Railey Beach, Phra Nang Beach og Poda og Tap er nogle af de omkring liggende strande og det tager alt fra 10 min til 30 minutter at blive sejlet hertil. Disse strande er nogle af de mest fantastiske og er du i Ao Nang er det et must at tage en sejltur og opleve disse strande. Du kan også vælge at tage på ture som kommer til flere øer og der er både korte ture på et par timer eller heldagsture.

Dykning ved Ao Nang er også en mulighed, hele Krabi provinsen rummer masser af steder, hvor du kan tage dykker certifikater og komme på dykkerture i de dejligste omgivelser, med mulighed for at se hajer og de mest faverige fisk du har set. Er du ikke til dykning, så bør du prøve at snorkel dykke. Mange af de lokale bådture inkludere mulighed for at låne/leje snorkel udstyr. Ved de flotte strande kan du snorkel og du behøver ikke komme langt ud før det er muligt at se et fantastisk liv under vandet.

Der er ikke det vilde natteliv i Ao nang, som du finder i Pattaya eller Phuket, men der er ikke mangel på steder, hvor du kan nyde en drink og der er da også Planet Ao Nang på stranden som er et rigtig dejligt sted.

Ao nang er ikke et sted du kommer til at kede dig. Uanset om du er på 14 dages ferie eller et kort ophold, som en del af en rundrejse eller andet, så er det et dejligt og hyggeligt sted som byder på masser af oplevelser.

Ao nang seværdigheder

Elefant ridning – Ved Ao Nang er det muligt at komme til at ride på elefanter i Junglen, kom på forskellige ture på ryggen af en elefant.

Sejlture – Som nævnt ovenfor, er det langs hele kysten at komme på diverse sejlture. Disse øer er fantastiske oplevelser, hvor du oplever nogle af verdens flotteste strande og omgivelser.

For flere seværdigheder se Krabi provinsen