Pattaya hotel og information

Pattaya ligger kun 2 timers kørsel fra bankok og er en badeby med barer og damer.

Pattaya har ry for at være en fest by med barer og damer. Dette finder du da også masser af i Walking Street. Selvom byen har prøvet at ændre på dette ry har det ikke helt lykedes og det er et rygter der klistre fast til byen. Pattaya har nogle rigtig flotte golfbanner og disse hører til blandt de flotteste og bedste i Thailand. I Pattaya finder du hoteller i alle pris klasser. Her er hoteller for 100 kr pr overnatning, til flere tusinde kroner pr overnatning. For omkring 100 – 300 kr. får du i Pattaya et hotel som er af rigtig god kvalitet. i højsæsonen kan hotellerne være en anelse dyre, dette gælder specielt månederne januar og februar. Uanset hvad pengepungen siger, så finder du her et sted at sove der passer til pengepungens størrelse.

Se hoteller i Pattaya

Information om Pattaya

Pattaya ligger ikke særlig langt fra Bankok, med taxi kørsel tager det ca. 2 timer and på hvilket tidspunkt af døgnet du kører. Byen er en badeby men det er især damer og barer byen er kendt for.  Stranden ved Pattaya er ikke blandt de flotteste og den kan til tider være beskidt. Er du på ferie i Pattaya og vil opleve flotte strande skal du på en sejl tur. Du kan f.eks sejle ca. 7 km ud til øen Koh Larn som er en lille ø med godt tusinde indbyggere. Her får du modsat ved selve Pattaya, virkelige flotte hvide sandstrande. Der er mulig hed for overnatning på øen og du kan over alt i Pattaya finde sælgere af disse ture.

Der er liv og gang i gaden i Pattaya og det er specielt om aftenen, hvor de mange barer åbner. Gaden for de natlige udskejelser er Walking Street for enden af strandvejen. Om dagen er gaden som mange andre gader, men om aftenen forvandler den sig til et mekka a gogo barer. I højsæsonen er gaden en kæmpe fest, men hele året rundt er der masser af åbne gogo barer i Walking street. Er du mand, så vil du opleve at alle de mange kvinder vil prøve at få dig lokket ind.

I Pattaya er der gode muligheder for shopping og du finder både markeder med forskellige kopi varer og thailandsk håndværk, samt centre med de kendte mærke varer. Du vil helt sikkert også støde på Indiske skræddere som vil sælge dig et jakke sæt og disse fås også til rigtig fornuftige priser. Læs mere om skræddere i Thailand.

Er du til golf er Pattaya et enestående sted. I Pattaya området findes der adskillige golf banner af rigtig høj kvalitet. Disse golfbaner er nogle af de bedste og flotteste i Thailand. Her får du virkelig noget for pengene og en personlig caddie der guider dig rundt er ikke unormalt på disse golfbanner.

Seværdigheder Pattaya

Sri Racha Tiger Zoo – Denne park er et besøg værd, hvis du er i Pattaya. Sri Racha Tiger Zoo har flere hundrede tigre og vanvittig mange alligatorer. Her kan du opleve forskellige show med de vilde dyr. Der er delte meninger om måden denne park kører på blandt de lokale.

Alangkarn Theater Pattaya – Utrolig flot og spændene show. Det er scenekunst i høj klasse og der næsten dagligt forestillinger. Der er omkring 2000 pladser og der kommer både thailændere og turister og ser dette.

Cabaret show – Alcazar Cabaret & Tiffany Show. Du vil helt sikkert også lække mærke til reklamer for disse drag queen show. I disse show bliver der virkelig givet den gas på scenen og det er også en oplevelse at se et flot Alcazar Cabaret eller Tiffany Show

Nong Nooch Tropisk Botaniske Have – godt et kvarters kørsel øst for Pattaya ligger denne botaniske have som er fantastisk flot. Haven er en planteskole for orkidér, men har også mange andre flotte blomster.

Khao Phra Tam Nak – er et lille bjerg med udsigtspunkt, som giver en fantastisk flot panorama udsigt ud over Pattaya og den måneformede strand.

Mini Siam – Modellandsbyen har reproduktioner af de mest berømte monumenter og historiske steder herunder Temple of Emerald Buddha, Demokrati Monument, Broen over floden Kwai, Prasat Hin Phimai osv. Du finder også vestlige monumenter som fx. frihedsgudinden og eiffeltårnet.