Ko Lanta hotel og information

Ko Lanta er afslapning i vidunderlige omgivelser.

Ko Lanta er et vidunderligt sted. Her finder du de mest fantastiske strande og øen byder på hele 13 af dem. På Ko Lanta finder du de flotteste strandhoteller og generelt er hotellerne på Ko Lanta af høj standart og med god service. Uanset om du ønsker at på eller ved stranden er det muligt på Ko Lanta og det er til gode priser. i Ko Lanta finder du ganske fine hoteller helt ned til 150-300 kr pr overnatning for et 4 stjernet hotel. Du kan altid finde tilbud på hoteller også, hvor du ved flere overnatninger opnår mere rabat.

Se hoteller i Ko Lanta

Ko Lanta information

Ko Lanta er ikke så kendt som øerne Phi Phi og Phuket men det er en af de allerbedste øer i Thailand. Fra Krabi by er der ca. 70 km til Ko Lanta og det tager ca. 2 timer at komme hertil uanset om du sejler eller kører i bil. Ko Lanta er en stille og rolig ø i dejlige omgivelser og en del af Krabi provinsen. Du får her nogle af de flotteste hvide sandstrande og de bedste snorkel og dykke muligheder. Ko Lanta er en ø med ca. 30 km fra nord til syd. Koh Lanta er delt op i to øer Koh Lanta Noi og Lanta Yai. Lanta Yai er hovedøen og det er her det meste foregår. På Lanta Yai finder du mere end 10 helt fantastiske strande med hvidt sand og krystal klart vand. Ko Lanta og specielt Lanta Yai er et mere og mere populært sted blandt turister og du finder alt fra souvenir butikker til internet cafe og scooter udlejning. Her er alt hvad man skal bruge for en god ferie og så rummer øen også en fantastisk natur som giver mulighed for masser af oplevelser som fx trekking, at klatre og elefant ridning. Der er på Ko Lanta nogle rigtig lækre hoteller og resort. Du finder flotte strandhoteller og generelt er hotellerne af rigtig høj standart og den flotte natur på øen har også en betydning. Du finder hoteller i alle prisklasser og uanset om det er 1, 2, 3 eller 14 dage du skal bruge så finder du helt sikkert et hotel som lever op til hvad du har i tankerne.

Ko Lanta byder på nogle af de aller bedste snorkel og dykke muligheder. Der er et stort udvalg af steder med flotte koralrev, Farverige fisk og du kan nemt få oplevelser som man kun troede var muligt på postkort. Det er så flot og er du på ferie her på øen eller i det nærliggende område så bør du prøve mindst at tage på sejltur med snorkel og har du mød på det er rigtig dykning også muligt, hvis du har eller tager et dykker certifikat. Så uanset om du er begynder eller garvet, så er der på Koh Lanta de bedste muligheder.

Nattelivet på Ko Lanta er rigtig hyggeligt. Det er i kraft af størrelse og det hele, ikke et party sted, men du finder øl barer og strand barer som er rigtig hyggelige. Du kan ofte opleve live musik og der lukkes ikke på noget bestemt tidspunkt. Mange steder holder åben til der ikke er flere gæster. Officielt er der lukketid, men ordensmagten tager ikke dette helt så tungt.

Ban saladan er den nordligste by på på Ko Lanta Yai og er en lille havneby. Der er dog ikke så meget larm som man forbinder med en normal havneby, men det er herfra der sejles til og fra Ko Lanta. Ban Saladan er en hyggelig by med shopping muligheder og frem for alt masser restauranter med dejlig frisk fisk. I byen her er der også mulighed for at købe sejlture til de nærtliggende øer, hvor du får paradis strande som du ser på postkort.

Strandene på Ko Lanta er helt fantastiske og disse er en oplevelse i sig selv. Disse er hovedsageligt at finde på den vestlige side af øen.

Klong Dao Beach – Er en utrolig flot strand på ca. 3 km. her er der hvidt strandsand og rigtig flot vand. Det er en strand hvor du får brede stykker med sand og vandet er ikke så dybt. Omgivelser gør denne strand helt fantastisk og derfor var Klong Dao Beach også en af de første strande som blev populære for turister på Ko Lanta.

Kaw Kwang Beach – er en rigtig dejlig strand lige ved Ban Saladan. Her kan du nyde den flotteste solnedgang og du får hvidt sandstrand som du ser på postkort.

Pra Ae – også kaldet Long Beach er en flot strand på ca. 4 km. Stranden her er ikke så badevenlig som andre steder, der er lidt dybere og egner sig godt til at svømme ved stranden. Der er en flot natur med kokus palmer og strandhoteller.

Klong Nin Beach er en strand på et par kilometer med flot sandstrand. Det er hoteller og bungalow flere steder langs stranden og dette er et eksotisk sted at holde din ferie.

Dette var blot nogle få af de strande du finder på Ko Lanta. Her på øen er ialt 13 af de flotteste strande. ønsker du ferie i enestående omgivelser ved stranden, så er Ko Lanta det rette sted.

Ko Lanta seværdigheder

Sejlture – Som nævnt ovenfor, er det langs hele kysten at komme på diverse sejlture. Disse øer er fantastiske oplevelser, hvor du oplever nogle af verdens flotteste strande og omgivelser.

Trekking – Ko Lanta uberørte skove med fremragende flora og fauna er egnet til trekking. Elephant ridning er normalt indrettet til at tage besøgende til toppen af bakken i Ko Lanta National Park.

Ko Lanta National Park dækker et samlet areal på 152 kvadratkilometer, Mu Ko Lanta National Park ligger i Amphoe Ko Lanta og består af mange øer.

Khao Mai Kaew Cave – er nogle imponerende huler i klipperne på øen. Det er et sted hvor du får en rigtig flot oplevelse. Du kan gå i hulerne og nogle steder må du presse dig igennem, mens der andre steder er store rum i klipperne. Der er også steder, hvor du kan bade. Det er muligt at få en guide til næsten ingen penge, så farer du ikke vild.

For flere seværdigheder se Krabi provinsen