Rafting i Thailand

I Thailand kan du komme på spændene rifting ture.

Landets natur byder på rigtig spændende rafting muligheder. Her er alle niveauer, både for den øvede, begyndere og familien. De fleste rafting muligheder er i nogle af landets mange national parker, hvor du helt sikkert også finder guide ture mm. De bedste betingelser for rafting er i starten af regntiden, altså omkring maj-juni-juli måned.

Det er bare om at springe ud i det. Rafting er en rigtig sjov aktivitet og du oplever naturen på en helt anden måde. Når du skal rafte så er det en rigtig god ide at snakke med en arrangør af dette. Der er forskellige niveauer som går fra 1-5, hvor 5 er med mest action og strøm aktivitet i vandet. Kan arrangøren ikke forklare dig omkring dette, så find et andet sted.

Steder at rafte

Central Thailand – 2 timers kørsel fra Bankok ligger landets største national park Khao Yai national parken. Her er der rig mulighed for rafting og dette er et populært sted i thailand for denne aktivitet. Her i parken finder du også rafting for begyndere på niveau 1-2 med guid og det hele. Parken rummer også flere rigtig flotte vandfald og hele parken er en oplevelse i sig selv og bestemt et besøg værd.

Sydlige provins Phetchaburi og Kaeng Krachan national park – Her finder du landet første river rafting oplevelser, som dermed også er det mest kendte sted at rafte. Det er en national park med masser små floder og rafting på alle niveauer.

Nordlige Thailand – De nordlige regioner byder på nogle af de mest spændene muligheder for rafting.  Ved Kaeng Hin Phoeng finder du rafting i niveau 5, med store vandfald og virkelig imponerende omgivelser. Kaeng Hin Phoeng er også en del af Khao Yai national parkens nordlige del.

Det bedste sted at rafte er nordvest for Chiang Mai i Pai. Her er naturen og omgivelserne i det hele taget fantastiske. Pai er en hyggelig by som ikke er så turist præget som andre dele af landet.

Der er mange flere steder, hvor rafting er muligt i Thailand. Det kan kun anbefales at rafte indenfor godkendte steder og gerne med guide. Det kan være yderst farligt at begive sig ud på ukendt teritorie i et land som thailand. Har du en guide med, er der en som kender området. De steder, hvor rafting er muligt, finder du med garanti også en masse arrangører. Kast dig ud i det og oplev naturen på en ny måde og mærk det adrenalin sus som rafting giver.