Få mest ud af din minirejse til Prag

Prag er en populær destination for en miniferie, og byen har meget at byde på, selvom du kun har få dage til rådighed. Men for at bruge dem bedst muligt, bør du få planlagt din rejse nøje inden afgang! Her får du fem fifs til, hvordan du kan få mest muligt ud af din miniferie i Prag.

Gå i et med tapetet

Prag er en by med en spændende historie og kultur, og det kan være en god idé at opleve byen som en lokal. Undersøg de forskellige kvarterer og gå på opdagelse i de mindre kendte gader og stræder. Besøg lokale markeder og spis på lokale restauranter, hvor du kan smage autentisk tjekkisk mad. Læs mere her for at finde information om vores rejser til prag!

Efter en dag som lokal, kan du traske ned en tur langs floden Moldau. Det er både en afslappende og oplevelsesrig måde at opleve Prag på. Du kan tage en bådtur, leje en kajak eller gå en tur langs floden. Undervejs kan du nyde udsigten over byen og se nogle af de mest ikoniske seværdigheder, såsom Karlsbroen og Prags borg.

Udforsk kulturen

Prag er også kendt for sin kunst og kultur, og der er mange museer og gallerier at udforske. Besøg Nationalmuseet, Mucha Mueseum eller Prags nationalgalleri for at se nogle af de bedste samlinger af kunst og historie i byen.

Skal du ud at svinge træbenet eller få en lille fjer på, er Tjekkiet et fantastisk sted at smage på lækre øl og god vin. Det er en oplevelse i sig selv at smage nogle af de lokale varianter. Besøg et lokalt bryggeri eller vingård, før du hopper ud i det tjekkiske natteliv!

Ved at tage disse fifs i betragtning, kan du helt sikkert få ganske meget ud af din miniferie i Prag