Hua Hin Hotel og Information

 

I Hua Hin finder du en 5 km, lang og fantastisk flot sandstrand.

Hoteller i Hua Hin er rigtige strandhoteller. i Hua Hin finder du en 5 km lang flot sandstrand, hvor der ligger masser hoteller med deres egen strand. De hoteller der ligger ved stranden er også lidt dyre her skal du nok regne med 280 kr og opefter pr. overnatning. Er du ligeglad med om hotellet ligger på stranden, så finder du mange andre lækre hoteller i Hua Hin med pool. Du kan finde et fint 3 stjernet hotel til lige over 100 kr. pr overnatning. I høj sæsonen december-februar er priserne altid lidt dyre.

Se hoteller i Hua Hin

Informatin om Hua Hin

Hua hin er en af de allermest berømte ferie byer i Thailand og også stedet, hvor kongefamilien har deres ferie temple.. Her finder du den en 5 km lang strand, hvilket naturligvis har stor betydning for byen. Langs kysten ligger rigtig mange hoteller med direkte adgang på stranden. Hua Hin ligger ca. 200 km syd for bangok og det tager ca. 2 timer at køre. Hua Hin har også sin egen lufthavn, hvilket gør indenrigs flyvninger til og fra Hua Hin nemt. Skal du til Hua Hin fra Bankok, så kan en taxi anbefales det koster omkring 2000-3000 baht. Vær dog opmærksom på om du selv skal betale for de motorvejsbetalinger som kommer på vej ud af Bankok. Det er i hvert fald en god ide at have penge på lommen når du kommer derned.

I Hua Hin finder du hoteller i alle prisklasser. Du kan finde dyre 5 stjernede strandhoteller til flere tusinde i døgnet eller normale flotte hoteller til omkring 100-300 kr i døgnet.

Hua Hin er et rigtig godt shopping sted. Du finder flere centre med alle slags butikker og uanset om det er tøj, smykker eller solbriller du leder efter i kendte mærker så finder du det her.

Der er også flere markeder, blandt andet det store nat marked som åbner sen eftermiddag og så er der gang i den hele aftenen med masser af frisk lavet seafood og hyggelige boder. Du finder en lang række boder med alt fra håndlavede thai kunst til flotte sengetæpper og kopi solbriller.

Nattelivet i Hua Hin er centreret omkring Soi Bintabaht og Soi Selakam, hvor man typiske finder øl barer. Der er også de sædvanlige diskoteker, karaoke barer, levende musik spillesteder og hotel barer. Tempoet i nattelivet er meget langsommere end i de større vestligt orienterede byer Pattaya og Patong, og nærhed til det kongelige palads betyder, at der ikke er nogen go-go barer .

Attraktioner

Hua Hin Beach er en attraktion i sig selv. Det er en 5 km. lang strand, med hoteller næsten på stranden. Stranden er yderst imponerende og der er også flere aktiviteter langs stranden. Prøv fx at ridde på heste, kit surfing, sejle med banan og leje en vandscooter mm.

Mrigadayavan Palace er et historisk tempel bygget af Kong Rama VI. templet ligger mellem Hua Hin og Cha am og er et besøg værd hvis du er i dette område. Det er et kongeligt sommer tempel bygget på over 1000 pæle så det er over jorden. Åben for turister det meste af dagen.

Takiap bjerget. Er et bjerg 4 km syd for byen her oppe fra får du den flotteste udsigt over hele Hua Hin. Du kan se hele den 5 km lange strand og hele byen. På Bjerget er der rigtig mange aber, de er frække så pas på dine ting. Det er mod et lille beløb muligt at købe spande med mad og give dem.

Wat Huay Mongkol var hjemsted for den utroligt populære munk Luang Pu Thuat blev berømt for sin “mirakler”. Bestilt af Dronningen af Thailand, Wat Huay Mongkol huser den største statue af Luang Phor Thuat i Thailand.

Hua Hin Hills Vineyard er den eneste vingård i området ligger 45 minutter fra centrum. Der tilbydes spektakulær udsigt, en restaurant og vinsmagning af de lokale Monsoon Valley Wines. Hua Hin vingård er et utrolig flot sted, hvor du kan gå ture i markerne og smage de friske druer. Der er ture, hvor du bliver kørt rundt på vingården som fylder et stort areal.


Hua Hin go kart– i Hua Hin ligger 1 ud af 8 go kart baner i hele Thailand. Det er godt nok det nyeste gear, men det er kanon sjov. Det er en hel del billigere at køre go kart i Thailand end i Danmark og er du i Hua Hin kan det varmt anbefales at prøve det
Hua Hin flydende marked er godt besøgt af turister. Her finder du små butikker med souvenir og masser af mad og dessert. Her er flot og en rigtig hyggelig stemning. Markedet er ikke særlig stort, men rigtig godt besøgt.