»

James Bond Island

James Bond Island som øen populært bliver kaldt hedder egentlig Ko Tapu eller Nail Island.

Øen blev verdens kendt i 1974 da den var med i James Bond filmen “Manden med den gyldne pistol”. I Filmen spillede Roger Moore og Christopher Lee og filmen har hele tiden været en af de mest populære James Bond film

Øen ligger ved Phuket og her kommer årligt rigtig mange turister. I hele Phuket er der en lang række beauruer der sælger forskellige sejlture ud til øen. Flere af disse ture er med flere seværdigheder. Fx. kan du starte med et par timer ved en utrolig strand, hvor du kan snorkle. Her kan du helt inde ved strand kanten snorkle og se flot fiske liv som du troede kun var muligt at se på film. Slap af på stranden og nyd du er i paradis for derefter at sejle forbi og spise frokost på Koh Pannyi, en flydende muslimsk fiskerby. Det sidste stop på turen er ved James Bons Island hvor du kan se den berømte Ø og selv tage dine egne billeder til foto albumet. En sådan heldags tur er ikke helt billig og i høj sæsoner kan det være en god ide at booke i god tid. Udenfor sæsonen kan du som regel prutte prisen lidt ned, da der som regel er mindre turister og derfor mindre rift om biletterne.

James Bond Island er noget du skal besøge, hvis du er på ferie i Phuket. Det er en af de allerstørste turist attraktioner også selvom det var helt tilbage i 1974, hvor den blev berømt for at være med i en James Bond film.