Golf i Thailand

Der er fantastiske golf baner i Thailand

Folk er ved at få øjnene op for golf mulighederne i thailand, som rummer nogle af verdens aller flotteste og bedste baner. Landet har i golf verdenen fået tilnavnet Asiens golfhovedstad. Hvert år kommer mere end 400.000 turister til landet for at prøve kræfter med de mere end 250 golfbaner. Thailand er et paradis for golf entusiaster, men alligevel er landet ungt i denne sammenhæng. Banerne er ikke lige så kendte som nogle af de amerikanske og europæiske, men det gør bestemt ikke noget. Banerne ligger i de flotteste omgivelser og med dejlige temperature året rundt er det muligt at spille på alle års tider.

Spil golf året rundt i Thailand.

De optimale betingelser for at spille, er i måneder december til februar. Her er vejret bedst og der er ikke ret meget nedbør. Temperaturene er på op til 30 grader, med en lav luftfugtighed. Det dejlige vejr og de skønne omgivelser gør golf i thailand helt fantastisk. Du kan spille golf på alle årstider også selvom det er regntid. I regntiden er der også masser af sol og som regel er regnskyl korte, men voldsomme. I regntiden er temperaturen helt om imod 36 grader og luftfugtigheden er meget høj. Det optimale vejr er overskyet, for hvis solen skinner er det rigtig varmt at spille og det gælder om at huske rigeligt med vand.

God plads og god service

Der er så mange golf baner i Thailand at det vil være yderst sjældent at du vil opleve der er fyldt, hvor du ønsker at spille. Med mere end 250 baner er der rigeligt steder at spille og prøve kræfter med nogle banner af rigtig høj standart. Du kan også være sikker på en god service. God service er noget thailændere er kendt for og dette mærker du også på golf banerne. Du får oftest egen caddie og du skal bare bekymre dig om dit spil. Udover der er god plads på banerne, så finder du heller ikke omgivelser der er meget flottere.

Populære golf steder i Thailand

Golf i Hua Hin – Hua Hin er et yderst populært rejsemål blandt turister og golf entusiaster. Her får du en lang række af fantastiske golf baner også landets ældste golf bane “Royal Hua Hin Golf Course”  som er fra år 1924. Hua Hin rummer gode golf muligheder og lækre strandhoteller, hvilket bestemt er med til at have gjordt byen så populær.

Golf i Pattaya – Her får du omkring 20 golf baner indenfor 45 minuters kørsel. Det gør naturlighvis Pattaya til et paradis for golf spillere. En af de gode ting her i området er priserne som er lidt billigere end andre golf steder, selvom banerne stadig er af rigtig høj standart.

Golf i Phuket – Phuket er stedet med sol og stran, samt de mest fantastiske golf baner i Thailand. Det er dyre at spille her en andre steder, men omgivelserne er virkelig fantastiske og samtidig er der masser af udfordring i banerne. Er du til golf, så skal du bare spille i Phuket. Du får golf på nogle af verdens flotteste baner og udover golf er der mange andre fede oplevelser i området.

Golf i Chiang Mai – Chiang Mai er i nord Thailand, hvor der er vægt på natur og kultur. Nordthailand byder på mange dejlige oplevelser som fx trekking, klatring, elefantridning mm. Naturen er helt fantastisk, hvilket også naturligvis giver flotte steder at spille golf.