Phuket FantaSea

Oplev kunst og kultur på vidunderlig vis i Phuket FantaSea Show.

I Thailand er der flere steder forskellige show, hvor kunst og kultur visses i sin flotteste form på scenen. Show med fatastiske rekvisiter og special effekt. Specielt i Phuket er der et bredere udvalg af disse show, hvor specielt Phuket Fantasea er det mest ultimative show og bestemt en oplevelse værd, hvis du er i Phuket.

Phuket FantaSea

Phuket FantaSea er et show du ikke ser ligende andre steder. Det er det mest fantastiske underholdning, som visser kunst og kultur på samme tid. Showet er i bedste Las Vegas stil med special effekt, levende elefanter og meget andet. Der er flere forskellige forestillinger, der alle sammen skildre den Thailanske kultur. Du vil under disse show opleve et intenst show, der byder på sjov, underholdning, thai dans, fantastiske farver og kærlighed.

Der er til disse show virkeligt gået op i detaljerne og kostumerne er virkelig flotte. Phuket FantaSea giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige og en oplevelse du ikke får andre steder. En perfekt tur for folk i alle aldre. I hele Phuket er der masser af steder mulighed for at købe billetter.