Tag børnene med på opdagelse i Thailand

Thailand er et populært rejsemål for skandinaver og særligt for børnefamilier, eftersom klimaet er behageligt, maden er god, folk er venlige, og prisniveauet er lavt. Her har vi samlet en række informationer, der er gode at kende til, når du rejser til Thailand med børn.

Hvis du planlægger at rejse til Thailand med børn, bør du huske på, at flyrejsen er ganske lang, og at der kan kræves flere vaccinationer for at beskytte dit barn mod uvelkomne sygdomme og bakterier.

 

Thailand som rejsemål

Thailand er det perfekte sted at rejse hen for familier med børn, bl.a. fordi Thailand er et nemt land at rejse i, strande og faciliteter er børnevenlige, og derudover har befolkningen i Thailand en stor kærlighed for børn. Særligt er det spændende for thaiere at møde børn af andre nationaliteter. Derfor kan I regne med at få lidt ekstra god service, når I rejser med børn i Thailand.

Thailand er et sandt paradis med lange sandstrande, varme temperaturer, smukke øer, vilde regnskove, eksotiske dyr, storslåede templer, spændende madoplevelser og venlige thailændere. Der findes et væld af afbudsrejser til Thailand, som er oplagte, hvia man ønsker at bruge pengene et andet sted. Thailand har alt det du skal bruge, for at få en perfekt ferie i skønne omgivelser og til billige priser. Det kan være svært, at vælge mellem de mange smukke rejsemål i Thailand, da udvalget er så stort og hvert sted er unikt.

Rundrejse med børn

Én af fordelene ved at rejse i Thailand med børn, er nemlig transporten og deres gode infrastruktur. Derfor vælger mange rejsende at tage busser, når de skal udforske Thailand. Man kan også vælge at leje en minibus, hvilket man nemt kan booket og selv køre rundt i. Thailands mange øer med krystalklart vand og kridhvide sandstrande tiltrækker mange turister, og det er også ideelle destinationer for en familie med børn. Strandene er børnevenlige, og I undgår de kaotiske storbyer.

Hvis I vil rejse ud til nogle af øerne, kan I fx. rejse fra Bangkok til Surat Thani og derfra sejle til Koh Samui, Koh Phangan eller Koh Tao. Hvis I hellere vil besøge Koh Phi Phi og områdets Marine Nationalpark, skal I derimod sejle fra Rasada Pier i Phuket Town. Hvis man har helt små børn med, kan man vælge at tage en fastvikle med. Det er en nem måde at bære sine børn rundt på de mange flotte naturoplevelser. Den fylder også langt mindre i baggagen.

 

Andre gode råd

Det kan være en meget lang flytur og vi ved alle, hvor anstrengende det kan være for børn, at skulle side stille så længe. Når du rejser til Thailand med børn, anbefaler vi, at du vælger en rejse med kort rejsetid, eller at du deler din rejse op. Mange af afgangene fra både København og Jylland inkluderer en mellemlanding. Typisk er mellemlandingen 6 timers flyvetid fra Danmark og finder sted i enten Dubai, Abu Dabi eller Doha.

Yderligere er det vigtigt at huske, at balteriefloraen er anderledes end i Danmark, så drik ikke vand fra hanen. Det er en god ide at medbringe yoghurt-piller, for at stabilisere maven da bakteriefloraen som sagt er andeledes. Husk en god vaksine inden afgang, særligt til de små, som kan være mere modtagelige overfor de nye, fremmede bakterier. Men uanset, hvor i Thailand I vælger at holde familieferie, er i garanteret en rigtig god, tryg, sjov og anderledes oplevelse med børnene.