Gode råd til din langtidsferie i Thailand

Thailand har mange navne, hvor nogle af de mest kendte bl.a. er ”Østens Perle” og ”Smilets Land”. Og de rosende øgenavne er ikke kommet af ingeting, for Thailand er en unik rejsedestination, som byder på både oldgamle kulturskatte, boblende storbyliv og frodig natur.

Det bedste af det hele er dog, at du vil opleve en lokalbefolkning fyldt med hjertelighed og varme, som du bl.a. kan møde i nogle af landets mange gadekøkkener, hvor de står klar til at tilberede velsmagende retter for dig og dine medrejsende.

Thailand er derfor den perfekte destination for dig, som gerne vil opleve noget helt andet end det, du er vant til, og som gerne vil have et væld af muligheder for mange forskellige aktiviteter og interessante menneskelige møder.

Du kan tage på langtidsferie i Thailand og få mulighed for at opleve det hele på en fantastisk tur, hvor der er tid nok til at komme helt ned i gear og glemme alt om din hektiske hverdag, som du i stedet kan skifte ud med hvid sandstrande ved azurblåt hav og andre eksotiske oplevelse, som du sent vil glemme.

Hvad skal du opleve på din langtidsferie i Thailand?

Thailand har meget at se og opleve, og det kan derfor betale sig at søge efter gode råd, inden du booker din rejse, så du kan komme til at opleve lige netop det, som tiltaler dig. Du skal bl.a. overveje, om du vil besøge:

  • Det nordlige Thailand hvor flot natur og store bjerge fylder alt omkring dig

  • Thailands andenstørste by Chiang Mai og stedets mange templer

  • Bangkoks kaotiske og levende storbyliv med gadekøkkener og skyskrabere

  • Det sydlige Thailand hvor mange af landets flotteste strande kan findes ved et smukt azurblåt hav

  • De mange eksotiske øer syd for Thailand som byder på mulighed for maksimal afslapning ved strande og på hoteller i verdensklasse