Derfor er Thailand et sandt ferieparadis

Har du også hørt gode rygter og historier fra bekendte som har været på ferie i Thailand? Thailand er nemlig et af de mest populære rejsemål for danskerne i Sydøstasien, og bliver også kaldt smilenes land og østens perle. Følg med i denne artikel, hvis du vil lære mere om Thailand.

Hvorfor?

Thailand er et land, som byder på helt fantastiske naturoplevelser. Thailand har nemlig alt fra en frodig jungle med et fantastisk dyreliv, hvor man kan ride på elefanter – til tropiske øer med det flotteste vand. Herudover, indeholder Thailand faktisk også store gyldne dale og takkede bjerger, hvor store floder som Mekong og Ruak løber imellem. Ydermere er Thailand også kendt for deres stolte templer, bjergstammelandsbyer og ikke mindst nogle enestående kunstværker. Thailand er derfor et land der både er oplagt til badeferier, men faktisk også til udflugter og trekking ferier.

Thailand er altså delt op i 3 hovedområder, hvor din ferieform vil afhænge af, hvilken du vælger. Der er det nordlige Thailand, det centrale Thailand og så det sydlige Thailand. Men lad os starte med at kigge på det nordlige: Det nordlige Thailand er kendt for de gyldne dale og de takkede bjerge med floder, frodige jungler og så videre. Så ønsker du flotte udflugter og trekking ture, er det nordlige Thailand det rigtige sted at tage til. Hvis vi derimod tager et kig på det centrale: Her kan du opleve antikke templer og ikke mindst den historiske atmosfære der er i Thailands storbyer. Ydermere er det Thailandske køkken også meget velkendt. Ønsker du at kombinere det centrale Thailand med en badeferie, er der også god mulighed for det, da mange storbyer ligger ud til lange gyldne strande. Afslutningsvis kan man kigge på den sydligedel: Den sydlige del er perfekt egnet til dig som vil på en lækker badeferie. Det sydlige Thailand er nemlig kendt for paradisørne og de gyldne hvide strande. I denne del, kan du også komme tæt på dyrelivet, og ikke mindst tage på snorkeltur for at se verdenen under vandet. Her finder du mange steder det lækre blågrønne vand som giver anledningen til de lækre snorkler og dykkesteder. Hvis du føler du trænger til sådanne en ferie så lån til din rejse her.

Hvor?

Nordlige

-Chiang Rai

Har du nogensinde hørt om den gyldne trekant? År tilbage var det asiens centrum for opiumproduktion samt handel heraf. Det er også grunden til at navnet ”den gyldne trekant” er opstået, der er i dag et opiumsmuseum som er kaldet ”Hall of Opium”. Kigger man geografisk på det, er Chiang Rai porten til den gyldne trekant. Ydermere finder du i denne by, regionens flotteste templer.

Centrale

-Bangkok

Som du nok er bekendt med, er Bangkok Thailands hovedstad. Bangkok har over 6,6 mio. indbyggere. Byen bærer som du havde gættet i stor stil præg af en stor by. I Bangkok er der mange ting at opleve. Her kan du opleve de smukke templer med de kendte munke i de orange kåber. Ydermere får du i den grad muligheden for at smage Thailandsk mad. Og hvad der ofte er godt for dig som vælger storbyen, er selvfølgelig, at der er gode muligheder for shopping. Bangkok er nemlig kendt som værende det store shopping paradis, her kan du næsten købe alt hvad hjertet begærer; fra elektroniske ting, til tøj, til kunstværker, til møbler, til designervarer.

Sydlige

-Phuket

Phuket er en yderst velkendt feriedestination for mange danskere. Phuket er Thailands største ø og byder på 16 lange, gyldne og yderst flotte strande. Derudover giver Phuket i modsætning til nogle af de mindre øer, også mulighed for butikker, natteliv og bare.

-Koh Samui

Koh Samui er Thailands tredje største ø. Den er faktisk kendt som Thailands paradis ø. Dette er nok grundet af de yderst flotte strande, med flotte palmer og natur der signalerer den yderst frodige natur. Ydermere finder man på øen, inde i bjergene, idylliske vandfald og mange kokosplantager. Faktisk er Koh Samui Thailands hovedproducent af kokosnødder. Der er på denne ø også mulighed for at dykke ned og se de flotte koralrev, eller bare ligge under den bagende sol ved det blågrønne vand og slappe helt af.

Igennem denne artikel håbes det, at du har fået indblik i hvad Thailand har at byde på. Ønsker du at tage af sted bør du tjekke op på årstider. Ønsker du at tage på solferie kan det anbefales at man tager afsted i februar eksempelvis.