Vandreture eller ture i regnskoven i Thailand kræver godt fodtøj

Planlægger du en tur til Thailand, så er det oplagt at besøge Thailands smukke regnskov. I den forbindelse vil det være fornuftigt at købe nogle gode vandrestøvler. Skal du i hårdterræn, så er det nødvendigt med gode vandrestøvler, som kan give dig en god komfort. Du kan købe Lowa vandrestøvler til din tur.

 

Hvad er forskellen på almindelige sko og vandresko?

Overordnet set så er der tre ting, der skiller sig ud på vandresko og hverdagssko.

 

  1. Vandrefodtøj om det er en sandal, sko eller en støvle, så har de en sål, der er i kraftigt friktionsgummi, som har et meget groft mønster. De vil dermed være skridsikre, hvilket vil gøre, at du kan stå fast selv på meget ustabile steder. Det kan være alt lige fra grus, der er løst, til vådt mudder og til klipper.

 

  1. Vandrefodtøj har en stivere sål, end hverdagsfodtøj har. Hvis du går i ujævnt terræn, så vil en blød sko følge terrænets opbygning for meget, det vil medføre, at din forfod kommer rundt i en masse dumme positioner, hvilket vil gøre din fod træt og kan give smerter. Derfor frarådes mange at bruge almindelige bløde sko. Derfor har vandrefodtøj en stiv sål, som giver mere stabilitet.

 

Vandrefodtøj støtter godt omkring foden, især bliver der støttet godt om hælen. Vandresko-eller vandrestøvler har en god tyk hælkappe, der kan holde foden på plads, hvilket både sørger for at fodmuskulaturen, og ankelleddet får god mulighed for at stabilisere resten af kroppen på det ujævne underlag. Hvis du vælger en vandrestøvle, så vil du mindske risikoen for at vrikke om, da den støtter godt op omkring din ankel. Især hvis du går rundt med en tung rygsæk, så er det en rigtig god idé. Det afhænger derfor af, hvilken type terræn, som du skal rundt i, hvis det er meget hårdt, så er det godt med en god støtte fra støvlen.