«

»

Tøj til din kommende ferie

Sommeren er over os, og det er tid til en fornyelse af din garderobe. Særligt hvis du står overfor at skulle på ferie!

Når årstiden skifter fra vinter til sommer, begynder solen oftere at titte frem på den blå himmel. Det giver mange kvinder lyst til at hoppe i friske, sommerlige farver.

Samtidig sker der en stigning i temperaturen, som gør det nødvendigt at have mindre tøj på kroppen for ikke at svede for meget. Det er derfor en god idé at sætte jagten efter for eksempel feminine shorts, farverige kjoler og yndige bluser i gang i god tid.

– Og særligt hvis du står overfor at skulle på udlandsferie til sommer, er det naturligvis en rigtig god idé at overveje muligheden for at få anskaffet dig noget lækkert og praktisk tøj til ferien.

street one

Moderigtigt sommertøj i flotte farver

Det succesfulde tøjbrand, Street One, har siden 1983 været yderst populært hos kvinder i mange lande. Street One har som vision at producere stilfulde og kreative designs, som kan bruges af den moderne kvinde – uanset om hun er først i 20’erne eller i en mere moden alder.

Udover at være moderigtigt, er tøj fra Street One også behageligt og komfortabelt at have på og bevæge sig rundt i. Deres kollektion består af flotte sommerstyles i høj kvalitet til både en dag på jobbet og til mere festligt brug. Street One har meget budgetvenlige priser. Du kan derfor være sikker på at finde sommertøj til din garderobe, der vil gøre dig helt klar til sommeren helt uden at skulle være bekymret for, om dit budget vil brase sammen. Street One et meget alsidigt og moderigtigt modebrand, som kan anvendes af kvinder i alle aldre til alle lejligheder.

Mange forskellige muligheder

Hos modebrandet Street One har de sommertøj i flotte styles til enhver smag, og du kan være sikker på at finde noget, der vil tilfredsstille lige præcis dine ønsker. Deres store udvalg består blandt andet af skjorter, bluser, shorts, tunikaer, nederdele, T-shirts, kjoler og lette sommerjakker.  Kollektionen indeholder tøj i mange forskellige materialer, farver og mønstre, så du kan variere dit look hver eneste dag. Hvis du ønsker at følge tidens trend, kan du med fordel gå efter pastelfarver, blomstermønstre eller fine materialer med prikkede detaljer. Men det vigtigste er, at du føler dig helt tilpas og glad for det, du har på hele sommeren igennem.