«

»

Tag ud og få en på opleveren

Der er mange gode grunde til at tage ud og opleve verden. Når du har ferie, kan der være mane spændende ting at se i Danmark, men det er bare ikke det samme som at tage til andre kontinenter og møde helt andre kulturer. Du får udvidet din horisont, og du vil blive glad for, at du tog skridtet. ”At rejse er at leve”, lyder det berømte citat, og alt efter om du vil tage udsagnet mere eller mindre bogstaveligt, må du se at komme afsted, hvis du vil leve livet fuldt ud.

Det er godt for dit helbred at tage på ferie

Flere undersøgelser viser, at det er godt for helbredet at tage på ferie. Det er godt for blodtrykket, godt mht. at holde stressen væk og godt for en bedre søvn. Der er derfor ikke mange undskyldninger for ikke at tage på ferie, når det kommer til personlig velvære. Effekten af dit afbræk fra hverdagen kan føles i tiden efter du er kommet hjem, og du vil ofte have fået oplevelser for livet.

Asien eller Afrika? Eller begge dele?

Det kan være, at dykkerferie i Thailand lige er noget for dig. Her kan du komme ud af din skal og udfordre dig selv samtidig med, at du oplever det specielle dyreliv, der er under vandoverfladen. Det kan også være, at du gerne vil bestige Kilimanjaro, som ligger i Tanzania i Afrika. På sådan en tur vil du også kunne udfordre dig selv – dog en del højere oppe over havoverfladen. Begge typer rejser kan deles sammen med flere rejseglade mennesker, da du for eksempel kan tilmelde dig en grupperejse til Afrika eller en grupperejse til Thailand. På den måde vil du have masse moralsk støtte og opbakning, når du skal bestige Kilimanjaro, som er flere kilometer højt. Eller du vil kunne have flere interessante samtaler med de andre dykkere om, hvad de har set under vandet langs Thailands kyster.