Snorkel og dykning i Thailand

Et land med optimale snorkel og dykke muligheder

Thailand tilbyder dykke og snorkel muligheder både for garvede og for begyndere. Her får du de optimale betingelser for denne aktivitet. Svøm sammen med de mest farverige fisk og få oplevelser, som man kun troede var muligt på film og postkort. Vandet byder på et fantastisk dyreliv, og der er også mulighed for at se verdens største fisk Hvalhajen. Du kan dykke og snorkle ved koral rev og undervands grotter. Mulighederne er næsten uendelige.

Ved alle strand destinationer i landet fx Phuket, Krabi provinsen osv. er der med garanti arrangøre af snorkel ture for hele familien. Kom på sejltur og oplev paradis-ligende strande, snorkel fra stranden og oplev et imponerende antal farverige fisk. Der er mange slags dags ture,  af kort og lang varighed.

Er du mere til rigtig dykning, er dette bestemt også muligt ved alle stranddestinationer. Du finder i Thailand et stort udvalg af dykkerskoler, hvis du ikke har et dykkercertifikat. At dykke i Thailand er helt enestående, det liv du oplever under vandet, ses ikke mange andre steder. Samtidig er der nogle fantastisk flotte undervandsgrotter og helt specielle fisk i alverdens farver og størrelser. Der er også en lang række koral rev og er du heldig kan du se hvadhajen og store rokker.

Der er også danske og svenske dykkerskoler i Thailand. Her kan du få undervisning på disse sprog, hvilket er en fordel. Et certifikat kan du få i Thailand til en billigere pris end du skal give herhjemme og dykkerskolerne er blandt de aller bedste i verden. Udstyret er proffesionelt og der er god service over hele linjen.

Den bedste tid at snorkel og dykke er i perioden november-april. Her er vandet som regel klart og meget stille. I regntiden kan vandet være mere ustadigt og uklart. Samtidig kan du også risikere er mulighederne er lukkede, hvis vejret ikke gør det muligt sikkerhedsmæssigt. Så i højsæsonen er der ihvertfald rig mulighed for at snorkel eller dykke i Thailand.