Skal du til Thailand? Så skal have denne hudpleje med!

Thailand er et fantastisk land, der byder på mange oplevelser. Når vi tager ud i verden og udsætter vores hud for et nyt klima, så er det dog vigtigt, at vi også medtænker vores hudpleje. Læs med her, og find ud af, hvad du skal sørge for at have med af hudpleje, hvis du skal til Thailand.

Solcreme

Det er for det første vigtigt, at du sørger for at have en solcreme med, med høj faktor. Solen er en del stærkere i Thailand, end den er herhjemme i Danmark, og det er vigtigt, at du ikke går udenfor en dør i Thailand uden at have solcreme på. Køb gerne en solcreme med solfaktor 50 – så er du godt dækket ind!

Efter solcreme: fugt!

Når din hud er ude hele dagen, hvor den bliver udsat for stærke stråler, så bliver den tørstig efter fugt. Du skal derfor sørge for at have en god ansigtscreme med, der mætter huden. Du kan med fordel kigge efter cremer med hyaluronsyre – det er en af de bedste ingredienser, når det kommer til at give huden fugt.

Salicylsyre mod urenheder

Det er også helt naturligt, hvis du begynder at få lidt mere urenheder, når du er i et fremmed land. Specielt et land som Thailand, hvor der kan være meget forurening i luften. Her er det vigtigt, at du har en god creme eller et godt serum, som kan hjælpe dig med at bekæmpe urenhederne. Du kan med fordel bruge en creme eller et serum med salicylsyre – dette er noget af det mest effektivt, når det kommer til at bekæmpe urenheder! Ingrediensen eksfolierer huden, så porerne ikke stoppes til – og det bliver de nemt, når du er i et land med meget forurening!