«

»

Shopping i Bangkok

Bangkok er perfekt for shopping entusiaster. Her er shopping i alle pris klasser.

Bangkok er et rigtig godt sted for shopping entusiaster. Uanset hvad du er ude efter finder du det her. Der er flere forskellige kæmpe centrer med op til 8 etager og flere tusinde butikker. Du finder alt i mærke varer butikker, elektronik, smykker mm. Uanset hvad din pengepung rækker til finder du shopping muligheder der passer dig. Her nedenfor vil vi gå igennem nogle af de bedste centre i Bankok og centre som helt sikkert er et besøg værd.

Central World Bangkok

Central world er det største livstil shopping center i det sydlige asien. Det er et center med 550.000 kvadratmeter butikker og et samlet areal på hele 830 kvadratmeter. Det er et center med et hav af butiker med alt fra mærke varer til kendte thailandske mærker som Soda, Disaya, Senada, Joge. Du finder alt i elektronik og mange andre ting. I Central world er der mere end 50 spisesteder med både thailansk mad, men også flere støre vestlige kæder. Der er også en stor biograf, bowling og meget andet. Central World er et center der skal opleves.

Central world adresse: centralworld 999/9 rama 1, patumwan Bangkok

MBK center Bangkok

MBK er et af de mest populære centre i hele Bangkok. Her får du et center med 8 etager og mere end 2000 butikker. Her finder du alt i mærkevare, tasker, lædervare, dvd, mobiltelefoner og meget mere. MBK er et meget besøgt center både af turister, men også af lokal befolkningen. Specielt i weekenderne er der rigtig mange mennesker, da thailænderne også har weekend og skal shoppe gode tilbud. Priserne svinger meget, men er rimelige. Du finder mærkevare som er en smule billigere end her i europa og så finder du også ukendte mærker til rigtig gode priser.  Er du til shopping er MBK Centeret helt sikkert et sted du bare skal forbi, men pas på ikke at bruge alle dine penge i de mange butikker. Udover tøj, elektronik osv. Så er der også et bredt udvalg af mad. Her finder du en masse thai resteuranter og også kæder som MC Donald og KFC er repræsenteret i MBK.

MBK center adresse: Phayathai Road, Pathumwan

Siam paragon shopping center

Siam paragon blev åbnet i 2005 og er et center med det bedste af bedste. Du finder butikker med mærke varer som Louis vittion, gucci, Rolex ur, pada mm. Der er også flere butikker med guld, diamanter og andre smykker. Siam paragon centeret har et areal på hele 500.000 kvadratmeter butikker.

Siam paragon adresse: Siam, Pathumwan

 

 

.

Platinum fashion mall

Platinum fashion er et velbesøgt center af både thailændere og turister. Her er der 6 etager fyldt med små butikker med mode og alt muligt andet. Det er et center med overvægt i butikker med ting til kvinder og samtidig er det også et center som er henvendt til engros kunder. Det betyder du kan komme ud for der er stor pris forskel an på, hvor mange du køber og at det oftest først bliver en spændene pris ved køb af 3 stk af f.eks en t-shirt, måske i forskellige farver eller mønster. 1 stk er muligt men oftest næsten samme pris som 2 stk. På den øverste etage er der mad, kaffe og dessert ting. Du finder alt muligt thai mad og vestlig fast food kæder.
Platinum fashion mall adresse: Petchburi, Ratchathewi

Stadig flere store centre i bangkok

Dette var blot nogle af de kæmpe stor shopping centrer som er i Bangkok. Yderligere er der også flere steder i Bangkok udendørs markeder. Både i centrende og på markeder finder du ting til rigtig gode priser og en tur en af de ovennævnte stæder vil helt sikkert bringe nye ting med hjem.

Kopi Varer i Thailand

Der har de seneste år været rigtig stor fokus på kopi varer i Thailand og politiet slår hårdt ned på salg af kopi varer. Derfor er kopi varer i Thailand ikke længere helt så udbredt som det var for et par år siden. Det er stadig muligt at finde kopi varer og især solbriller, ure og kopi dvd/musik er noget man støder på rundt omkring på markederne.