«

»

Saml minderne fra Thailand i en unik fotobog

Det dejligste ved at komme hjem fra en ferie i Thailand er naturligvis minderne og oplevelserne derfra. Ofte får man taget en masse gode øjebliksbilleder undervejs – fx fra den første badetur eller en eksotisk middag på restaurant. Desværre forbliver mange af billeder på smartphonen og bliver glemt. Man kan derfor få rigtig stor glæde af at samle nogle af de bedste billeder i en fotobog, der kan ligge på sofabordet eller stå i reolen – klar til at blive taget frem og hygget om.Slip kreativiteten løs

Med en fotobog, man skaber online, er der masser af muligheder for at være kreativ med fotobogens udtryk. Der kan eksperimenteres med forskellige teksttyper – tekst ved billedet er en god idé til at beskrive, hvornår og hvor billedet er taget, hvem der er på, og hvad baggrundshistorien for billedet er. Derudover kan man også vælge forskellige baggrunde eller lege med billedernes placering. Det skaber en god afveksling, hvis man skifter mellem at have ét billede på en side og to billeder på en side. Det gør fotobogen spændende at bladre igennem. Man kan også vælge at samle billeder under bestemte temaer, så der er en rød tråd igennem fotobogen. Et tema kan fx være landskabsbilleder, eller hvis der er en farve, der går igen i billederne.

Fotobøger kommer i mange forskellige størrelser. Man kan både vælge liggende eller stående fotobøger, men man kan også vælge en stor, kvadratisk fotobog – den inviterer til, at man sidder sammen på sofaen og bladrer. Der er altså masser af mulighed for at skabe en unik og meget personlig fotobog med de mange forskellige designs online.

Sammensæt fotobogen online

Fotobogen samles online, hvor man kan vælge mellem de mange forskellige indstillinger. Det er derfor nemt og hyggeligt at sidde med computeren eller mobilen og lave en fotobog, der på fineste vis skaber en ramme omkring ferien i Thailand. Priserne varierer meget alt efter, hvad man ønsker, men det er hurtigt at danne sig overblik over prisniveau og de forskellige muligheder online.

Du kan læse videre om fotobøger, få råd og vejledning og lade dig inspirere på dette site.