«

»

Myg i Thailand

Når du skal til Thailand, vil du helt sikkert stifte bekendtskab med myggestik.

I Thailand er der en del myg og det vil være svært at undgå at få myggestik under din ferie. Du behøver dog ikke være bange, da chancen for malaria, dengue feber mm. er meget lille. Myg er mest aktive ved solopgang og sol nedgang, samtidig bliver de tiltrukket af aftershave, parfume og deodoranter. Når du kommer til Thailand vil det være klogt at gå i 7 eleven, her kan du finde et glimrende udvalg af ting mod myggestik.

For at forebygge myggestik kan du både købe cream til at smøre på huden, som en normal bodylotion. Er du ikke til cream, så findes der også spray som forebyggelse. Uanset om du er til cream eller spray, så kan dette findes til ca. 60-100 baht. Begge produkter virker og du vil fortryde ikke at have købt dette, specielt hvis du i forvejen har trang til myggestik.

Du vil ikke være i tvivl når du har fået myggestik, det vil med garanti klø rigtig meget. Det gælder selvfølgelig om ikke at klø, for dette gør bare det hele meget være. For at afhjælpe myggestik der klør, så kan du også i 7-eleven finde nogen små bøtter med noget der kunne minde om tiger balsam. Dette hjælper, men er ikke en garanti for at det ikke klør.