Lad e-cigaretten blive hjemme, hvis du skal til Thailand

Danske medier skriver, hvordan du både kan risikere bøder og fængsel, hvis du tager din e-cigaret med til Thailand. Det er tidligere blevet meldt ud, hvordan du kan få op til 10 års fængsel, hvis du importerer e-cigaretter eller e-væsker ind i landet. Det er derfor vigtigt, at man lader disse blive hjemme.

Kan jeg heller ikke tage med til privat brug?

Det korte svar til dette er ”nej”. Søger man online, ser man dog efterhånden beretninger fra omverdenen om, hvordan det er blevet mere åbent på området, og at du gerne må tage dem med ind i landet i håndbagagen og til privat brug. Dette er dog ikke at anbefale, da du som med andre historier, både har de gode og de dårlige. Du kan altså stadig risikere at miste både mange penge på bøder og meget tid, hvis du tager din e-cigaret med dig. Nogle kan og har været heldige, men når du er på ferie – og især når du er på ferie i Thailand – kan du ikke tage let på sådan nogle ting, og det er ikke en god ide, at se hvad tilfældet bringer. Lad derfor e-cigaretten blive hjemme og nyd ferien uden bekymringerne om fængsel, bøder og anden ubehag.

Ryg din e-cigaret herhjemme med ro i maven

Hvis du er vandt til at bruge din e-cigaret, kan det selvfølgelig være en stor gene ikke at have sin egen e-cigaret med sig på ferie. Men når du kommer hjem, kan du have noget at glæde dig til. En ferie kan også være et godt tidspunkt at undersøge, om det nu er den rette model, man har, eller man kan bruge anledningen til at give sin e-cigaret et lille servicetjek, så den er helt ren og klar til, at man kommer hjem fra ferien. Det kan være, det er nu, du skal se på, om det skal være en MOD e-cigaret, du skal have fat i – markedet for disse er nemlig ved at være rigtig stort.