«

»

Kom på en uforglemmelig ferie til Thailand

Tropiske sandstrande, grønne palmer, farverige fisk, smukke templer, kendte storbyer, jungle, floder, imødekommende mennesker, et fantastisk køkken og dejligt klima. Thailand har alt, hvad der skal til for at få den bedste ferie. Her kan man opleve alt fra kultur og natur til bade- og storbyferie. For at sige det kort – denne destination har hele pakke.

 

3 populære destinationer

Thailand er specielt kendt for sine helt uimodståelige strande og eksotiske omgivelser, men også det travle storbyliv har sat sine spor hos mange turister. Nedenfor er der udformet en liste over nogle af de mest populære destinationer, som man kan besøge i Thailand.

 

  1. I Pattaya, som i øvrigt er et paradis, som overrendes af backpackere fra alle fire verdenshjørner, kan man opleve et sindssygt byliv, som blandt andet kan foregå på verdens længste bordel. Der findes alt, hvad den madglade gane kan forestille sig indenfor restauranter og barer. Dette sted er ikke for små børn, men helt klart et besøg værd.
  2. Den familievenlige by, Krabi, i sydvest Thailand har et stort udvalg af aktiviteter for hele familien. Besøger man stedet, gælder det om at søge mod kysten, så man kan nyde de fantastiske sandstrande. Der er flere muligheder for at sejle ud og se på mindeværdige klippeøer, som ligger som perler på en snor ude i det store hav. Man skal dog være opmærksom på, at stedet hele tiden er besøgt af enormt mange andre turister.
  3. Hvis man vil have en oplevelse ud over det sædvanlige, som finder sted under havoverfladen, bør man besøge Phi Phi øerne. Hvis man er heldig, kan man komme til at svømme omgivet af hajer.

 

Vær fleksibel og spar penge

Der er ingen tvivl om, at det kan blive en bekostelig affære med sådan en tur til Thailand. Hvis man virkelig brænder for at komme afsted, kan man med fordel kigge efter én af de mange afbudsrejser, som ofte bliver tilbudt online. Det gælder om at være fleksibel, for så kan man spare mange penge og samtidig få en fantastisk ferie til Thailand.