«

»

Kom på eksotisk eventyr til Thailand – billigt

Mange danskere har en drøm om at komme til Thailand, hvilket er helt og aldeles forståeligt. I Thailand er indbyggerne utroligt gæstfrie, landet er fyldt med hvide sandstrande og bademuligheder i det flotteste, klare, blå hav. Og så kan du altid sikre dig varme temperaturer.

 

Thailand har i årevis været en stor turistattraktion, fordi landet har så meget at byde på. Årsagen til at nogle ikke får udlevet deres feriedrøm om at komme til Thailand er, at de synes, det er for dyrt at rejse dertil. Men det behøver det slet ikke at være.

 

Bestil en afbudsrejse og lev ekstremt billigt

Ønsker du en billig flybillet, selvom destinationen hedder Thailand, så kan det faktisk lade sig gøre. Har du en vis tålmodighed og er nogenlunde fleksibel i ferieperioder, så kan du tage til Thailand som en afbudsrejse. Der er ofte afbudsrejser til Thailand herunder den attraktive destination Phuket eller i hovedstaden Bangkok. På den måde kan du sikrer dig en billig flybillet.

 

Men noget af det vigtigste, du skal have med i dine overvejelser, er, at du lever ekstremt billigt, når du opholder dig der. Du kan få billigt, lækkert mad, og så kan du få et hotelværelse til 40 kr. per nat. Tænk hvor meget, du sparer sammenlignet med, hvis du tog til London for eksempel.

 

Desuden kan du gå på shopping og få tingene i nakken. Du kan få skræddersyet en kjole eller et jakkesæt, præcis som du vil have det og til billige penge. Ikke mindst kan du få meget ud af bare at gå ned til stranden og nyde vandet, naturen og varmen.

Vejret i Thailand

Måske skulle du overveje at holde jul og fejre nytår i Thailand? Ifølge prognoserne så er det bedste vejrtidspunkt faktisk fra november/december til starten af marts måned. Her er den koldeste og tørreste periode med flest antal solskinstimer, og temperaturerne er udholdelige. De ligger mellem 25-32 grader. Er du allerede ved at pakke kufferten?

 

De varmeste måneder i Thailand er fra marts til maj måneden. Regntiden er i juni til oktober, hvor der falder rigtig meget vand ned. Er du til meget hede temperaturer, kan du derfor overveje at rejse fra marts til maj. Men du rejser nok ikke for at få regnvejr, derfor er Thailand ikke ligeså populært fra juni til oktober.