Koh Chang hotel og information

Hotel eller bungalow på stranden i de flotteste omgivelser.

Dette er Thailands næst største ø og alligevel er den slet ikke så turist præget som mange andre steder. Her får du hoteller og bungalow på eller ved stranden. Du kan bo på stranden og nyde den skønneste udsigt ud over stranden og vandet hver morgen. Du kan finde overnatning på hotel eller i bungalow til gode priser og udenfor sæsonen kan det sagtens lade sig gøre at finde overnatning på stranden for et par hundrede kroner. Hotellerne ligger forholdvis på vest kysten og det er også her de fleste strande ligger. For at komme til Koh Chang skal du sejle hertil med en mini færge. Taxa kørsel er muligt fra bankok lufthavn og andre steder også. En ferie på denne ø er ikke noget du vil fortryde.

Se hoteller på Koh Chang

Koh Chang information

Cirka 310 km fra Bankok ligger øen Koh Chang ikke så langt fra grænsen til Cambodia. Koh Chang betyder elefantøen og det er et lidt pudsigt navn, da der ikke oprindeligt har levet elefanter på øen. Koh Chang er en rigtig flot ø på 217 kvadratkilometer og med lidt mere end 5000 faste indbyggere. Her finder du høje palmer, regnskov, flere vandfald og frem for alt rigtig flotte hvide sandstrande. Koh Chang er en del af Mu Ko Chang national park. Denne national park har 50 små øre. På denne ø finder du hoteller og bungalow ved og på strandene. White Sand Beach eller Hat Sai Khao er øens største turistområde og også her turismen på øen startede. Stranden her i området er flot med kridt hvidt sand og om aftenen er stranden levende med barer, natklubber og restauranter. Selvom øen er relativ lille i turist sammenhængen er der godt gang i den på disse strand barer. For at pifte stemningen lidt om er der også fire show og andre aktiviteter. White Sand Beach er bare 1 af 5 strande på vestkysten.

Så er der Klong Prao Beach, som er 4 km lang og både byder på hvidt sand og klippelandskab. Denne strand ligger tæt på et af øens vandfald og der er også mulighed for elefant trekking tæt ved hotellerne. ud for stranden ligger to små øer, hvor snorkling er helt perfekt. Dette er en rigtig sjov og flot oplevelse, hvis du ikke er til rigtig dykning.

Kae Bae Beach er en oplevelse i sig selv. Her ligger flere små øer ud for stranden og det er ved lavvande muligt at gå til øen Koh Man Nai. Ved dette område er snorkel og specielt dykkermulighederne gode.

Man kunne sagtens nævne flere. Fælles er at der er hvidt sandstrand, hoteller ved og på stranden. Vælger du øst kysten er det meget mere stille. På østkysten er der slet ikke ligeså mange turister og dette er ferie i totalt afslappede omgivelser. Selv i høj sæsonen kan du flygte væk fra de mange turister ved at være på øst kysten af Koh Chang.

På denne ø finder du selvfølgelig også de sædvanlige turistbutikker, sol brille butikker og selvfølgelig skræddere som du støder på overalt i Thailand. Der er en lang række rigtig gode thai restauranter på øen og du kan få alverdens fisk og lavet på flere måder. Du finder restauranter på stranden og du kan altså side og nyde et godt aftenmåltid i det hvide sandstrand.

Fantastisk natur på øen

Øen har en helt fantastisk natur. Øen er rimelig bjergrig og byder på mange oplevelser trods sin størrelse. På øen er der en række vandfald, hvor Klong Plu vandfaldet er det mest kendte. Dette vandfald ligger på vest siden af øen og her er det muligt at bade i de flotteste omgivelser med vandfald i baggrunden. På øst siden er der hele 5 vandfald, hvor Klong Nonsi er det mest populære.

Naturen giver også gode muligheder for vandreture, maountainbike, kano, elefant trekking mm. og der er altså rig mulighed for oplevelser selvom du holder ferie i rolige omgivelser med hvide sandstrande.

Er du til oplevelser under vand er der også flere muligheder for både dykning og snorkel ture. Der er som sagt et stort antal øer omkring Koh Chang og dette giver gode muligheder for at dykke eller snorkel. Der er flere turist arrangøre af disse ture på øen og du finder ture af kort eller lang varighed.

Koh Chang seværdigheder

Naturen – Naturen er en atraktion i sig selv. Vandfald, palmer, hvide sandstrande. Koh Chang er som paradis.

Elefant trekking – rid på elefanter gennem regnskov og ved vandfald.

Madlavning skoler – På Øen ligger flere madlavnings skoler, hvor du kan lære at lave ægte thai mad. En sjov oplevelse og giver helt sikkert nogle fif du kan bruge hjemme i køkkenet.

Sejlture – Du vil sikkert støde på arrangøre af forskellige ture ud at sejle. Der er fantastiske dykke muligheder og snorkel muligheder er der også rigeligt af her i området.

trekking – Den bjergrige natur giver rig mulighed for trekking i den flotteste natur. Der er flere forskellige ture at vælge imellem. Du finder både korte og lange ture.