Hvad koster det i Thailand

Hvad koster det egentlig at leve i thailand?

Du er sikkert ikke den eneste, som sidder med det spørgsmål. Her vil vi prøve at give dig indblik i, hvor billigt det er at leve i Thailand.

Det er flybilletten, som er dyr, når du skal på ferie i Thailand. Thailand er et land hvor du får noget for pengene, og for ikke mange penge kan du leve rigtig godt på din ferie. I Thailand du leve som du vil. Hvis budgettet er stramt kan du leve for under 200 kr om dagen inklusiv mad, overnatning, og så stadig have penge til oplevelser. I Thailand får du væsentlig mere luksus hotel og god mad for pengene, end hvis du rejser til andre lande. Nedenfor kan du se hvad nogle af de normale ting du skal bruge penge og hvor meget.

Priser på overnatning i Thailand.

Det er billigt at bo i thailand uanset om det blot er et værelse eller fint hotel, som du er ude efter. Du kan finde værelser, hvor du kun får en seng og et skab og ikke meget mere, for helt ned til 30.- kr. pr. overnatning. Et almindeligt hotel med swimmingpool, minibar og hvad der ellers hører til, kan man få fra omkring 100-200.- kr. Hvis du søger et lidt mere luksus-præget hotel , så kan man faktisk få det fra 500.-.

Der er som regel billigere overnatninger udenfor sæsonen, hvor du garanteret også kan prutte prisen lidt ned.

Priser på mad i Thailand.

Der er meget lækkert mad i Thailand, og der er en kultur, hvor man spiser ude eller køber retter og tager med hjem. Derfor finder du ofte spisesteder på hvert et gadehjørne med lækre traditionelle thai specialiteter.

Hos de små gadekøkkener kan du spise for omkring 5 til 7 danske kroner pr måltid. For denne pris får du fx. en ret med ris noget kylling eller and og noget suppe til eller måske en ret nudel suppe. Ja du kan på næsten alle tider af døgnet for det hele i disse gadekøkkener.

McDonalds og de andre store kæder finder du over det hele i Thailand. Her er priserne for en menu ca 20-40 danske kroner. Pizza er dog dyre, men hvorfor også spise her når du nu er i Thailand og kan få masser andet skøn mad.

Restauranter er der mange af i Thailand, og du kan båre finde det simple traditionelle thairestauranter og restauranter i verdensklasse. Du kan for ca. 30 kr. fx bestille en god thailandsk ret eller flere retter. i Thailand kan man sagtens bestille flere retter og så dele med hinanden. Er du mere til en bøf eller andet europæisk mad, så fås dette også til omkring 30-50 kr.

Andre priser.

Taxa kørsel – 4 km.: 15 kr. Skal du på længere ture er der de fleste steder Taxi service.

Snickers chokolade: 3 kr.

Tandbørste: 5 kr.

Shampoo: 6 kr.

En pose toast: 5 kr.

1,5 L Coca cola: 5 kr.

Smøger: 13 kr.