Fest og kultur i Pattaya

Pattaya cityPattaya

Byen Pattaya er desværre ikke kendt for noget godt, men den er i de seneste år, blevet en af de hurtigst voksende byer i Thailand. Pattaya ligger kun godt 1 time og 30 min. kørsel fra Bangkok, så man er fri for at skulle bruge tid på en extra flyvning eller lang extra transport.

 

 

 

 

golfGolf

Golfbaner er der nok. Der ligger 10-5 golfbaner i radius 10-20 km. Der er nogle af Thailands fineste og prestigefulde golfbaner i området. Hvis du påtænker at skulle spille golf i Thailand, bør du bestille Tee-time hjemmefra, da det ofte kan være svært at få tider med kort varsel. Hvis du kan undgå tider mellem 12-15, vil det være at fortrække pga. solen.

 

 

 

 

 

Natteliv

Nightlife

 

Nattelivet i Pattaya er meget mere end Go-Go-barer.

Man kan selvfølgelig finde lokale natmarkeder, massage, bowling, diskoteker, shoppingcentre, biografer og Cocktailbarer. Man kan endda finde en dansk pølsevogn.

 

 

 

 

Seværdigheder

Der er mange seværdigheder at finde i Pattaya og omegn.

santury af truthFloating market, elefantridning, Tigertemplet, orkidefarm, snakefarm og Sanctury of thruth er bare nogle af de seværdigheder, man kan få dagene til at gå med.

Sanctury of Thruth er et 105 mtr. højt hus, som er lavet efter de traditionelle thai-forskrifter. Det er lavet helt i træ og har de mest fantastiske udskæringer i træ.