Få råd til en tur til Thailand

Drømmer du om en rejse til Thailand, hvor du kan få lov til at opleve alt, hvad landet har at byde på? Men har du ikke råd til sådan en rejse i år? Du kan vælge at spare penge på din ferie i år, så du kan spare sammen til en rejse til Thailand næste år. I kan sagtens have en rigtig hyggelig sommer i haven alligevel. Det behøver slet ikke koste alverdens. Her er 3 tips til en hyggelig sommer i haven.

Tag på picnic

Selvom det lyder lidt skørt, er det rigtig hyggeligt at holde picnic i sin egen have. Vær sammen om at lave nogle sandwiches, køb nogle forskellige lækre drikkevarer og slå et tæppe ud i haven. Så er der bare tilbage at samle hele familien og slå jer ned på græsplænen og nyde jeres mad. I kan evt. tage nogle kortspil med ud i haven og sidde og spille. Dette er noget, der sagtens kan gentages henover sommerferien.

Brug sommeren på en trampolin

Vil du for alvor sørge for, at især børnene kan få rigtig mange timer til at gå i haven, så invester i en havetrampolin. Det behøver ikke være dyrt. Du kan finde et godt tilbud her på Trampolinguiden.dk. En trampolin vil holde jer i mange år, og vil helt sikkert glæde de mindste i familien.

En masse grillaftener

Noget, der altid er en sikker vinder, er selvfølgelig grillaftener. Det kræver ikke meget andet end noget lækker mad og en grill. Børnene kan underholde sig selv på trampolinen imens de voksne tilbereder maden. En grillaften kan eventuelt suppleres med havespil såsom Kongespil, Crockett eller stangtennis. Her kan hele familien være med. Sådan en aften er altid super hyggelig. Og ender det med at blive en succes, kan I jo altid gentage det.