Chiang Mai hotel og information

Her får du hoteler af høj kvalitet i den flotteste natur.

Skal du til Chiang Mai er det ikke strandhoteller du finder. Chiang Mai er kendt for en rigtig flot natur med de mest fantastiske blomster, samtidig er kulturen og bygningerne i nord Thailand helt enestående.  Du finder overnatnings muligheder med bare et værelse for ned til 50 kr. pr overnatninger. Hoteller finder du også i alle pris klasser. Et fint 3 stjernet hotel i Chiang Mai kan du få for 100-170 kr. pr overnatning. Går du skridtet op og vælger hoteller fra 170 kr og opefter, så finder du virkelig nogle lækre luksus hoteller.

Se hoteller i Ciang Mai

Information om Chiang Mai

Chiang Mai betyder “Ny By” er den mest betydningsfulde by i nord thailand. Chiang Mai er uoficielt nord thailands hovedstad. Chiang Mai ligger 700 km (435 miles) nord for Bangkok , blandt de højeste bjerge i landet og Ping floden. Ping floden er en stor flod der støder op til Chao Phraya floden. Chao Phraya floden er den store flod som går gennem bangkok. I de seneste år, er Chiang Mai blevet et stadig mere moderne by, og har tiltrukket flere og flere turister hvert år. Der er flere barer og diskoteker rundt omkring i Chiang Mai og du vil også kunne finde mange steder med live musik og mange forskellige kulturelle show.

Chiang Mai har et tropisk vådt og tørt klima, med varme til varmt vejr året rundt. I perioden december til februar er der de største forskelle på dag og nat temperatur.

Det er en by med meget historie og Chiang Mai har altid været en rigtig handelsby også længe før turisternes indtog i byen.

Seværdighedder i Chiang Mai

Wat Phrathat Doi Suthep , byens mest berømte tempel, står på Doi Suthep, en bakke ca. 15 km. nord-vest for byen. Dette tempel stammer fra 1383 og omtales som ” Doi Suthep “, hvilket også er navnet på bjerget. Fra dette tempel har du en imponerende udsigt over Chiang Mai.

Wat Chiang Man eller Wat Chiang Mun om man vil. Det ældste tempel i Chiang Mai, stammer fra det 13. århundrede. Kong Mengrai boede her under konstruktionen af byen. Dette tempel huser to vigtige og ærede Buddha-figurer Phra Sila og krystal Phra Satang Man.

Chiang Mai Blomsterfestival : En tre-dages festival afholdt i løbet af den første weekend i februar hvert år, denne begivenhed indtræffer, når Chiang Mai ‘s tempererede og tropiske blomster er i fuldt flor. Nord thailand har de flotteste blomster og dette ser du helt sikkert hvis du besøger Chiang Mai omkring januar/februar.

Doi Inthanon National Park , der omfatter Doi Inthanon , de højeste bjerg i Thailand, Doi Pui Suthep, og Obkhan. Parken ligger cirka 60 km (37 miles) fra Chiang Mai .  National parken omfatter Karen og MeoHmong- landsbyer med omkring 4.500 mennesker.

Doi Pui Suthep National Park ligger lige udenfor byen. Fra hele Chiang Mai kan du se Wat Doi Suthep buddhistisk tempel ser ned på byen fra Doi Suthep bjerget.

Elefant Natur Park : Ca. 60 km (37 miles) nord for byen eller omkring en times kørsel finder du Elephant Nature Park. som er hjemsted for rigtig mange elefanter elefanter. Parken er hele 800 hektar og er et slags fristed/redningsted for elefanter fra hele Thailand.

Trekking og stamme besøg: En lang række rejseselskaber tilbyder organiseret ture blandt de lokale, bakker og skove til fods og på elefantryg. De fleste også med besøg i de forskellige lokale bjergstammer. Disse omfatter repræsentanter fra Akha , Hmong , Karen , og Lisu stammerne.

Thai madlavning: En række thailandske madlavning skoler har deres hjem i Chiang Mai og her kan du lære at lave fremragende thailansk mad. Der er både korte og lange kurser, men du kan være sikker på at få lært noget af at sådan et sted. Det er en rigtig sjov oplevelse.

Nat basaren udstrækker over adskillige gader langs stier, inde i bygninger og tempelområdet, og er placeret i hjertet af byen, det er et marked med håndværk og mad selvfølgelig, men du finder alt fra solbriller til sengetæpper.  Er du turist i Chaing Mai så bliver du nødt til at kigge forbi nat markedet.