Cha am hotel og information

Dette er en lille hyggelig by, hvor du også får en bid af Thailand.

Cha am er en lille hyggelig på tæt på ferie destinationen Hua Hin. Der er kun 25 km hertil og det er ikke noget problem at komme frem og tilbage mellem disse to byer. Cha am er et populært tilflugtsted for især thailændere og stedet er bestemt ikke overrendt af turister. Der er i Cha am mulighed for at finde overnatning i alle prisklasser helt ned til enkelt værelse og op til 5 stjernede luksus resort. Cham am er billigere end andre ferie destinationer og dette gælder også hvad angår mad, souvenir osv. Mulighed for at bade ved den lange strand og nyde afslappede omgivelser, hvor det ikke er alt for turist præget. Der er som regel flest mennesker i byen, når det er weekend, hvor thailændere kommer hertil for at holde fri.

Se hoteller ved Cha am

Cha am information

Cha am er et hyggeligt lille sted ca 25 km fra Hua Hin. Der er kun 170 km til Bankok og det tager ca. 2 timer at kører hertil i bil. Dette sted er ikke så turist præget som andre rejsemål og sammen med den korte afstand til Bankok, gør det Cha am til et populært sted også for thailændere der vil nyde stranden. Specielt i weekender kommer mange thailændere her til for at slappe af og nyde stranden uden for mange turister. Her finder du en strand på hele 5 km, som dog findes bedre andre steder. Stranden er smal og ikke altid helt så ren, der bliver efterladt for mange ting der bestemt ikke pynter. Det er muligt at bade og nyde dagen i nogle af de mange ligge stole som også er at finde her. Langs stranden er der diverse souvenir butikker og forskellige størrelse hoteller.

Byen har en rolig atmosfære og der er heller ikke meget gang i nattelivet. Cha am ligner hverken Phuket eller Pattaya om natten. Der er de sædvanlige øl barer og live musik kan du også opleve flere steder, men det er også det. Er det fest og farver, så er der andre steder som er mere at foretrække end denne by.

Shopping mulighederne er ok, priserne her er lidt lavere end Hua Hin og andre rejsemål, men udvalget er heller ikke det vildeste. Der er Factory Outlet tæt ved byen som byder på shopping i flere kendte mærker til gode priser, men det er ikke et sted du kan få en hel dag til at gå med at shoppe. Så er der Cha am nat marked som er der hver onsdag. Dette nat marked ligger lige ved byens station og er velbesøgt også af thailændere. Her finder du alverdens ting og sager fx alt fra thailandsk håndlavede ting til kopi solbriller.

Cha am secærdigheder.

Selve Cha am har ikke de helt store attraktioner, men det har området og både Hua Hin og Phetchaburi ligger indenfor overkommelig afstand. Selve provinsen har flere attraktioner, men i selve byen er stranden på de 5 km. nok den største attraktion.

Pala-U vandfaldet – ligger ca. 1 times kørsel fra byen og er et imponerende vandfald med hele 15 niveauer. Et flot område som sagtens kan være hårdt at komme igennem.

Mrigadayavan Palace er et historisk tempel bygget af Kong Rama VI. templet ligger mellem Hua Hin og Cha am og er et besøg værd hvis du er i dette område. Det er et kongeligt sommer tempel bygget på over 1000 pæle så det er over jorden. Åben for turister det meste af dagen.

Hua Hin Hills Vineyard en stor vingård som ligger i området en god times kørsel væk fra byen. Et stort område hvor du kan se den flotte vingård. Ride på elefanter og prøvesmage rigtig god vin i stedets restaurent

Fiskeri park – Kan du lide at fiske er der 2 gode parker Cha am fiskeri park og Khao Yai fiskeri park, hvor dette er muligt. Fiskestænger kan lejes ved stederne og der er åbent fra 8 morgen til 8 aften. Mulighed for at fange nogle store fisk og omgivelserne er rigtig flotte.

Se også Hua Hin for andre seværdigheder i området.