10 gode oplevelser i Thailand

Thailand er et land fyldt med oplevelser.

Her vil vi give dig et overblik over 10 ting som kunne være rigtig gode oplevelser for dig i Thailand. Det kan være en god ide at planlægge nogen ting og oplevelser inden man tager afsted. Du må dog endelig ikke skema lægge din hverdag på forhånd, da det helt sikkert ikke vil holde. Find et par ting du vil, men sæt ikke bestemt dato på hvornår.

Her nedenfor er 10 oplevelser i Thailand

  1. Snorkling – Er du ved strand eller andet som giver mulighed for en sejltur, hvor du kan snorkel dykke så bør du overveje dette. Det er fantastisk flot og mange steder er der de mest farverige fisk, du vil opleve ting du kun troede man så på film. Er du til dykning bør du også overveje dette, Thailand har de smukkeste steder at dykke.
  2. Slange farm – Mange steder er der såkaldte slangefarme. Dette er her du finder slange show. Her ser du fantastiske show med især kobra slanger. Der er som regel mulighed for at gå rundt på farmen og se andre flotte dyr og du kan også være heldig at prøve at blive fotograferet med en stor slange om halsen.
  3. Elefant ridning – Der er rigtig mange elefanter i Thailand og derfor er det da også de fleste steder muligt at ride på elefanter. Du kan ride på elefanter i jungle, parker, vand og det vil helt sikkert være en oplevelse at have med i bagagen når du kommer hjem.
  4. Templer – Alle steder finder du flotte templer. Thailændere går meget op i deres tro og besøger ofte disse templer. Der er adgang for turister, dog skal du huske at følge reglerne for det pågælende temple. Vis respekt når du er i et Temple.
  5. Thai mad – Du kan sagtens finde alt muligt vestligt mad og fastfood, men prøv nogle af de fantastiske thai retter. Her får du lækker mad med fantastisk smag. Er du til fisk, så er der et fantastisk udvalg af friske skaldyr og andet fisk.
  6. Markeder – I Thailand er der rigtig mange markeder, hvor du kan købe souvenir og andet godt. Der er også mad markeder, som er hele markeder med et fantastisk udvalg af grøntsager, krydderier og kød. Som turist i Thailand skal du nok nå at besøge et marked.
  7. Bankok – Er du til shopping, så kan et par dage i Bankok anbefales. Her finder du en helt række centre i 5, 6 og 7 etager med ca 2000 butikker. Du finder både mærke varer butikker og små butikker med ukendte mærker.
  8. Sandstrande . Der er en lang række flotte strande i Thailand og det er helt sikkert værd at anbefale. Her får du strande som er blandt de flotteste i hele verden. Mange steder er der hoteller og bungalow helt ned på stranden. Dejlig oplevelse at bo i en bungalow og stå op på strande. Disse bungalow finde blandt andet på øen Koh Chang.
  9. Forskellige slags show – I Thailand er der en lang række show. Ved mange turist steder finder du de såkaldte Tiffany show, som er drag show. Men også historiske forestillinger og fortællinger med flotte kostumer
  10. Naturen – Thailand har en fantastisk natur. Du finder vandfald, grotter, regnskov og ligende. Du vil helt sikkert kunne finde guidede turer der hvor du er på ferie. Naturen i thailand er en flot oplevelse du ikke bør gå glip af.

Alle steder vil det være muligt at finde guidede turer. Vær dog opmærksom på hvilket sprog guiden på turen taler, du får nok ikke dansk guide, men engelsk så du kan forstå hvad der bliver fortalt undervejs er en god ting.